Kaaaatchiiing!!!

Nähä, om man skulle ta och säga upp sig från jobbet. Kanske satsa på en mer lukrativ sysselsättning. Igår drog jag nämligen hem min första spelvinst. Först och första förresten, kanske inte helt enligt sanningen. Jag har ju faktiskt fått in en och annan elva på stryket men det har inte gett mer än två tre hundra spänn per gång. Nu snackar vi min första RIKTIGA spelvinst. Fem matcher och femtio satsade riksdaler resulterade i tvåtusensexhundra kronor. Wohoooo!!! Nu tänker alla som läser det här (alla miljarders miljarder människor) att "mäh, hon har ju säkert spelat för så mycket för länge sen och ligger back ändå". Men serru... det har jag nog inte gjort. Ska räkna lite snabbt. Spelar på oddset för kanske 100-150 i månaden sedan i oktober. Stryktipset var lika mycket ett tag men sen tips-SM så har jag spelat på stryktipset varje vecka så det blir väl ca 250 i månaden sedan februari. *räkna räkna* Sedan oktober har jag lagt ca 2550kr på spel. Så jag har gått plus med kanske 800. Sweeet!! Framför allt så är det roligt att vinna. Och för alla er (samma miljarders miljarder som innan) som är oroliga: Det är lugnt, jag har råd ;) Dessutom så kan jag inte säga upp mig från jobbet för jag är ju inte anställd.

PMD

Ja, det är kanske lite väl privat att berätta allmänt om sitt hälsotillstånd. Fast then again, hur "allmänt" är det egentligen? Inte så värst antagligen. Och med tanke på att jag fick reda på det här genom en blogg och det kändes som en befrielse så kanske kanske att man kan befria någon som klickat sig vilse och hamnat här.

PMD är en svårare form av PMS. Det står för Premenstruell dysfori. Det finns hjälp att få för det. Jag vet inte om jag vågar be om hjälp för jag är rätt feg. Men det känns bra att veta att det finns. Framför allt så känns det bra att veta att jag inte är galen och har inbillat mig.


Soulsister

Ett gammalt band från förr som fallit i glömska har dykt upp igen. Train. Bra grejer. Deras nya "radioplåga" Soulsister är somrig och glad. Den vill jag gärna höra nere vid ankaret ett grillkväll.

För några dagar sedan fick jag höra en intressant sak i taxin. "Helvetet måste vara ett ställe där man enbart möter sig själv, både fysiskt och psykiskt." Tänk på det en stund. Jag kan nog hålla med.

Den bästa sommaren

Jag såg den filmen igår. Jag vet, jag vet, den är flera år gammal och en sån som jag som till och med förespråkar svensk film borde verkligen ha sett den för länge sen. Men det var först igår som det blev av. Den som väntar på nåt gott... Kjell Bergkvist for the win!!

Idag har jag jobbat och bara blivit irriterad på allt som sagts/spelats på radion. Ibland har man såna dagar. Kan inte riktigt förklara det. Det var iofs en "intressant" diskussion i Brunchrapporten i P3. Den handlade om vilken musik det svenska folket lyssnade på när de har sex. Svår fråga. Kunde inte lyssna klart på det för killen som gjorde reportaget började "testa" den musik han tipsades om. Gjorde sexljud i takt till bland annat Bob Marley och Chris Brown (inte som duett, utan var för sig). Just då skulle jag hämta en nästan 90 år gammal man på sjukhuset. Vi vill ju inte ha några hjärtattacker i bilen. Not on my watch...

RSS 2.0