Hahaha, stackars flicka.

Gjorde precis misstaget att klicka runt på blogg.se. Kolla det här inlägget om outfits på blog award. Varför ser nästan alla ut som porrskådisar? Flickor, flickor, flickor... man mäter inte självförtroende i hur många killar som vill ligga med er.

 


Den killen kommer få sina fiskar varma.

Var kommer det uttrycket ifrån?

Anyway... Fick en bokning inatt vid halv tresnåret där det stod att jag skull ehämta på taxistationen. Gött! Toa! Glider ner och det sitter en ensam kille på bänken som reser sg när jag kommer. Jag hoppar ut fort och säger att jag gärna kör honom om typ en minut.

När jag kommer ut igen går vi mot bilen och precis när han ska hoppa in i baksätet så stannar han och vinkar på en tjej som står på trottoaren. Hoppsan, han var minsann optimistisk när det gäller sista-minuten-ragg tänkte jag. Hon hoppade in i bilen och det visade sig att kvinnan var hans sambo och hon var bekymrad över att han tänkte åka hem utan henne. Nej nej, jag såg att du kom sa han. Tur för henne att jag var kissnödig. Tur för honom att jag inte sa nåt. Sen hade han tydligen inte svarat i telefonen på minst en timme heller och slutligen svarade han inte henne i taxin heller.  


Trött som en gnu.

Grannen, vi vet inte riktigt säkert vilken av dem, hade efterfest inatt. Vaknade halv tre tre av jävligt hög musik. Min första tanke var att det var killen på samma våningsplan som oss men efter att ha legat i sängen och sjungit med till "I know him so well" så insåg jag att det inte kan vara han. Det måste vara en tjej. Det kom fler typsiktypiska tjejlåtar. Den enda man kan misstänka då är tjejen på bottenvåningen. Bra jobbat av henne att väcka oss som sover fyra våningar upp i huset. Det hela avslutades med en Erasurekavalkad vid femsnåret. Sweet!

Resultatet blev att jag inte orkade upp i tid till spinningen. Jag ska nog gå och ringa på inatt när jag kommer hem från jobbet. Bara kolla om hon sover. Fast det kanske inte är hon. Det kan ju vara den oerhört manlige polisen här under också. Han var duktig på efterfest i somras. Med risk för att låta fördomsfull, är inte Erasure polismusik? Elin, vad tycker du?

Nu ska jag äntligen åka iväg till min privatfrisör i tångaberg. Ta av en decimeter. Sen ska jag försöka att klippa mig lite oftare så att det inte blir så risigt som det är nu.


Ge mig semester. NU!

Tänk att tillbringa en hel vecka eller två i horisontalläge. Läsa böcker och må fint. Varva mellan bad, god mat och ett eller annat glas gott vad man nu vill ha. Tyvärr så öser det inte in pengar just nu så det blir nog inget. Hoppas att stryktipset på lördag kan ändra på det.

Skummade igenom bloggarna jag brukar hänga på och måste säga att Jonna nailed it. Sen SD valdes in i riksdagen så har även jag gjort finfin husmanskost. Korvstroganoff blev det idag. How about that. Vad är grejen? Kan nån kolla upp tyskarnas eventuella matvaneförändringar på 30-talet. 

Historiskt sett så föregås tydligen hetsjakt på människor av en finansiell kris. Det är ganska intressant. Då borde det inte bli så allvarligt eftersom Sverige klarade krisen bättre än många andra. Och SD har inte en manskap nog att bemanna stolarna de ska sitta på runt om i landet. Vi klarar nog det här.

 

Höja bensinpriset?

Det vill miljöpartiet göra. Motiveringen är att de vill att människor ska välja andra alternativ än bilen. Ja, det är väl bra. Men för att inte göra mig och kanske 50 000 andra arbetslösa så kanske det är bättre att sänka tågets och bussens biljettpris istället.

Nåt parti (tror att det var bondepartiet, eller iaf ett alliansparti) vill att man har 18 månaders provanställning för att få in unga människor på arbetsmarknaden. Jag vet inte riktigt hur det ska hjälpa. Mitt förslag (säg till Fredrik att läsa detta om ni träffar honom) är att man sänker arbetsgivaravgiften för människor mellan 18-25.

Men vad vet jag. Ingenting.

Kollar på Biggest Loser just nu. Man blir sjukt sugen på att ge sig ut i spåret när man ser det. Men jag har ju redan varit där ett varv idag så jag stannar hemma och käkar en kaka eller två istället. Det partiet som lovar snygga kroppar åt folket får min röst.

Dagens namn

Stephen von Rump. Haha! Vi får väl innerligt hoppas att han inte växt upp i sverige.

Jag hoppas också att kristdemokraterna tar makten så att lagliga bordeller blir verklighet. Då ska jag starta eget asap.

För övrigt så är jag återigen förundrad över hur snabbt det vänder. Nu mår jag kanon. Life is grand. 


Som den gamla rockräven sjöng

Life goes on. Long after the thrill of living is gone. Bra låt!

glad? nja...

De här negativa tankarna som sätter sig i hjärnan med jämna mellanrum är inte så roliga. Ful, fet, äcklig, dum och otillräcklig. Känslan de ger är äkta även om jag vet att grunden för dem inte är det. Eftersom både jag och tankarna vet att de inte kommer stanna så himla länge så kan de väl göra både dem och mig en tjänst och hoppa vidare till nån söt liten emo-kid som kommer behålla tankarna lite längre. It´s a win win.

Fotboll vs Idol

Jag tänkte zappa lite och gjorde det med bravur. Missade de tre första målen och den omtvistade utvisningen. Men jag fick ju iallafall se tre mål i andra halvlek. Jag tycker det är extra roligt när inhoppare får göra mål. Idol bjöd väl inte på några överraskningar. Några var bra, andra var inte riktigt lika bra. Hon, tjejen med gitarren som hade skrivit sin låt själv verkar bra. Heja henne. Synd att man inte orkar se mer än auditionavsnitten.

Min fina sambo tränar idag. Sen skulle de ha möte. Han sa att han skulle bli lite sen hem men att han nog var hemma till andra halvlek. Gulligt! Matchen är slut för länge sen och jag gissar att de kanske har börjat mötet nu.  Självklart höll jag masken när jag skrattade inombords åt hans medvetna eller omedvetna förskök att verka vilja se matchen hemma. Fin är han iallafall. Den finaste faktiskt.

Nä, det blir ingen.

Rubrik alltså. Töntig som man är så försöker man komma på nåt kort, koncist och roligt men det gick inte.

Igår invigdes det nya matsalsbordet officiellt. En middagsbjudning på slottet. Grill och rotfruktsgratäng. Och vin. Massor med vin. Sweeet! Rolig kväll men jag saknar mina girls.

Dags för dagens dos av Sopranos nu tror jag. Kanske en av världens bästa serier.

Vem vet mest?

Hörrödu, Rikard Olsson (heter han va? programledarn?), Buddy Holly ringde och ville ha tillbaka sina glasögon.

effektiv dag

Jösses körs vad jag har fått gjot mycket idag. Sprang rundan på 15 (!) sekunder mindre idag än sist. Sen till stan och hämta skostället som var beställt, köpa ett par livsnödvändiga klädesplagg (vita leggings som jag ska byta till gråa och en stooor fin top som magen kan var hur mjuk den vill i). Sen var jag i den gamla lägenheten och sålde den gamla tv-bänken som har stått i förrådet i några år. Efter mathandling och hemkomst började vi slänga upp grejer på väggarna. Tavlor, hyllor, vinställ och sånt jox. Fast det tog inte så lång tid innan jag blev så hungrig att det inte gick att samarbeta så jag gick och fixade mat istället.

Fan, nu gjorde jag så som jag inte vill göra egentligen. Jag vill inte att det här ska vara en dagbok där jag berättar om min dag. Det är ju så galet ointressant. Det får stå kvar, det är nog ingen som blir drabbad. Men det ska inte upprepas.

Här är en fråga. När får man börja ha stövlar? Det är för somrigt än va?

RSS 2.0